Bogdan Maciucă are un parcurs fără reproș și este noul campion Midnight Poker TVshow în ediția care l-a avut invitat special pe SHIFT. Același drum victorios te așteaptă dacă te califici azi de la 20:00 în satelitul de pe 888poker!

Titlul și check-ul de 3.000$ au plecat ieri tocmai la Craiova, olteanul Bogdan Maciucă adjudecându-și titlul mult râvnit în episodul 4 al noului sezon.

Calificându-se la primul satelit de 5$, jucat pe aplicația de mobil a 888poker.ro, ce are loc în fiecare vineri de la ora 20:00, Bogdan a avut un parcurs de vis. Agresivitatea la momentele potrivite, un pachet de cărți favorabil în situații delicate și o dârzenie tipică începătorului au fost primordiale pentru antreprenorul de 33 ani pasionat de jocul de poker.

De cealaltă parte a sorții, vedeta emisiunii SHIFT a venit cu multă bucurie și planuri mari la PokerRoom București însă soarta nu a fost de partea lui în multe din poturile jucate. Un flip pierdut și starul de muzică hip-hop s-a trezit eliminat pe poziția 7. Experiența însă a fost una foarte plăcută și ne-a promis că se va întoarce cu placere la livestream-ul oferit de 888poker și PokerFest România.

Deși am avut o masa cu mulți “necunoscuți”, jocul a fost incitant și deseori surprinzător de bun pentru lipsa de experiență a celor calificați. Marius Moldoveanu nu a făcut parte din această categorie însă, el fiind singurul “pro” de la masa de joc și la a doua participare la Midnight Poker TVshow. De data aceasta doar un „cooler” i-a curmat șansele la titlu, pierzând pe poziția 3 cu full la full contra chip leader-ului într-o mână din blind-uri. JT lui Marius nu a fost de ajuns contra J7 al lui Bogdan pe J67 J 6 și 1.000$ i-au fost singura consolare.

Jocul de heads-up a fost o afacere foarte scurtă, avantajul campionului ulterior de 4:1 la fise atârnând greu în balanță. Amatorul de 47 de ani Florin Țoghie a fost nevoit să se mulțumească cu locul 2 și cei 2.000$ asigurați vice campionului.

Deși umbrită de evenimentele politice de groază, în desfășurare la vecinii Ukrainieni, ediția de Dragobete a Midnight Poker TVshow a fost una cu multă distracție și mâini interesante. Întreaga înregistrare se poate revedea pe canalul nostru de YouTube și clip-uri de la episodul 22 vor fi publicate pe canalele social media PokerFest și 888pokerRO.

Felicitări campionului Bogdan Maciucă și nu mai stați pe gânduri și mergeți să vă înregistrați în satelitul de $5 cu 1.000$ GTD de astăzi pe 888poker.ro Dacă reușiți calificarea în primii 6, vă așteptăm joia viitoare de la 14:00 la LIVESTREAM-ul unui nou episdod!