Califică-te la noul sezon Midnight Poker. Vineri 28 ianuarie rulează primul satelit online pe 888poker!

Vrei să joci live alături de alți 5 calificați și o vedetă media, invitat special, în direct la “Midnight Poker TVshow”? Vino să te califici vineri 28 ianuarie de la ora 20:00 pe 888poker.ro!

Așa cum am anunțat aici, cel mai îndrăgit TVshow de poker live revine pentru un nou sezon începând cu 3 februarie 2022. Oricare dintre voi,  pasionații români de poker online și live, se poate califica pentru finala LIVE de joia următoare organizată la PokerRoom București, în Piața Alba Iulia 2.

Tot ce trebuie să faci e să te califici online vinerea de la 20:00 pe 888poker în satelitul de 5$ (cu sub-sateliți începând de la 0$). Dacă reușești să termini în primii 6 și îndeplinești condițiile de participare la finala transmisă LIVE – să fii vaccinat antiCovid sau trecut prin boală SAU să te testezi negativ la locație  ȘI să nu mai fi participat la oricare altă ediție “Midnight Poker” – vei avea un loc asigurat pentru joia următoare și vei lupta pentru o parte din cei 7.700$ în premii oferite de 888poker.

Așadar, participă vineri 28 ianuarie de la 20:00 la primul satelit online pentru episodul 19 al “Midnight Poker TVshow” din 3 februarie 2022! Dacă vrei să îți faci o idee despre atmosfera de la masa finală și la ce te poți aștepta, poți urmări aici episodul 18, în care invitatul special, campionul Kempo Mirel Drăgan, a devenit victorios și la masa de poker!

Îți urăm succes și suntem nerăbdători să te cunoaștem!