Cosmin Rusu câștigător la Midnight Poker TVshow S6E3. Cătălin Cazacu revine ca invitat special joi pe 30 iunie!

Un episod Midnight Poker TVshow cu acțiune surprinzătoare și de durată a fost câștigat cu iscusință de Cosmin Rusu. Invitată a doua oară la showul televeizat de poker live, Mara Bănică termină pe locul 6.

După o eliminare rapidă a celui care câștigase satelitul de calificare online – Dumitru Stan pleca cu 200$ pentru locul 7- am avut de așteptat aproape 2 ore până la următoarea eliminare, cea a invitatei special Mara Bănică pe locul 6 pentru 250$.

O dată spartă ”gheața” eliminărilor, Ionuț Stroe a urmat-o curând pe Mara, terminând pe poziția 5 pentru 500$, călăul fiind chiar campionul Midnight Poker Cosmin Rusu. Tot el a semnat mai apoi și eliminarea lui Gigel Ghenghea pe poziția 4 pentru 750$.

Cu un joc atent, agresivitate calculată și ajutor din partea pachetului de cărți, Cosmin a fost de neînvins, fapt ilustrat și prin eliminarea lui Mircea Doca pe poziția 3 pentru 1.000$ și, după un joc de heads-up destul de lung și intens, a lui Bogdan Ilieș pe poziția secundă pentru 2.000$

Felicitări lui Cosmin Rusu și pe voi vă așteptăm din nou la episodul 4 al sezonului 6 joia viitoare la Poker Room București. Vom fi din nou ÎN DIRECT de la ora 14:00 pe YouTube și Facebook – PokerFestTour, 888pokerRO și HoldemRomânia , de data aceasta cu un invitat cunoscut vouă, a 3-a oară prezent la Midnight Poker, pilotul profesionist de motociclism Cătălin Cazacu!