Kovacs Robert, campion în Main Eventul  888Poker National Championship, etapa finală București 2022

Campionatul Național de Poker 888 a ajuns la final duminică, 4 Septembrie, la PokerRoom București, după 4 ediții de succes în cele mai populare orașe din România: Iași, Timișoara, Cluj și București.

Ultimul Main Event din cadrul 888Poker National Championship care a adunat 449 intrări și un fond de premiere ce a depășit garantatul ajungând la un total de €129.465, și-a aflat câștigătorul.

Kovacs Robert adjudecă trofeul și premiul de €26.120 după un heads-up de aproximativ jumătate de oră împotriva cunoscutului regular de poker Berinde Bogdan care a bifat locul 2 și suma de €15.925.

Podiumul a fost completat de Miron Andrei ocupând locul 3 și un premiu de €11.800.

S-a încheiat asftel un campionat grozav cu o săptămână intensă de poker live, marca 888Poker și PokerFest, unde au fost premiați și cei care au câștigat side event-urile vedetă: Ionuț Decher, binecunoscutul regular Pokerfest, jucător cu mai multe câștiguri impresionante bifate, a devenit victorios în High Rollerul de €660

iar Daniel Petrică Scridon s-a impus în Mistery Bounty  adjudecând astfel trofeul.

Vă mulțumim pentru că ne-ați onorat cu prezența și vă așteptăm în continuare la a 2-a ediție a Compionatului Național de Poker 888, despre care vom publica detalii în curând.

Felicitări tuturor și multă baftă în continuare!