“Midnight Poker TVshow”, emisiunea televizată la care te poți califica și tu, revine din 3 februarie la B1 TV!

Așteptarea a luat sfârșit: “Midnight Poker TVshow” revine cu noi episoade începând cu 3 februarie!

Dacă vrei sa iei parte la popularul show de poker televizat te poți califica în fiecare vineri, de la 20:00, în clientul www.888poker.ro! Primilor 6 calificați, pentru episodul 19 din 3 februarie, li se va alătura în această săptămână vedeta Naba Salem! Cunoscută pentru aparițiile TV la “Bravo, ai stil!” și alte emisiuni mondene, orădeanca cu origini irakiene se va folosi de toate talentele ei pentru a supraviețui cât mai departe în finala 888poker.

Echipa PokerFest, BOOFmedia, comentatorul Tudor Purice și cei de la PokerRoom București se vor asigura că showul îndragit de voi vă va ține lipiți de ecrane pe parcursul LIVESTREAM-ului de joi 3 februarie la ora 14:00. Pentru cei ce nu au timpul necesar, nimic nu e pierdut: premiera TV va avea loc în slotul obișnuit de la 00:42 pe B1TV, în aceeași noapte.

Așa cum v-ați obișnuit până acum, 888poker oferă premiile totale de 7.700$, pentru toți cei 7 participanți. Un lucru e sigur: nimeni nu va pleca cu buzunarele goale! Câștigătorului îi va reveni respectabilul titlu de campion “Midnight Poker” și cecul de 3.000$! Detaliile structurii de premiere și T&C promoției sunt disponibile aici. Veti gasi două modificări importante pentru participarea în noul sezon: dovada unui test negativ antiCovid este de acum suficientă pentru cei nevaccinați ȘI este permisă participarea o singură dată pe sezon (6 episoade).

Pentru cei care ați ratat calificarea de vineri, nu vă  impacientați: noile sezoane vor continua până pe 21 aprilie 2022! Așadar, mai aveți 11 șanse de a fi prezenți la “888-Midnight Poker TVshow”, alături de noi și invitatul special din fiecare săptămână. Cine știe, poate aveți norocul să jucați alături de adevărați campioni, cum a fost cazul în ultimul episod câștigat de impunătorul Mirel Drăgan!

Vă așteptăm la mese și vă dorim succes!