PokerFest România a împlinit 10 ani! Festivalul aniversar dă startul noului an: 27-31 ianuarie 2022, Sheraton București

Așa cum e obișnuit și în jocul de poker, echipa PokerFest dorește să înceapă anul nou cu un pariu considerabil: relaxarea restricțiilor impuse de pandemie. Și, ca să arătăm că ne punem banii unde ne punem și vorba, am decis să anunțăm organizarea aniversarului nostru de 10 ANI între 27 și 31 ianuarie 2022 la Hotel Sheraton București.

Deși 2021 a fost un an dificil prin prisma tuturor restricțiilor organizatorice, ne-am mobilizat și am reușit să ținem distracția aproape și să aducem zâmbete pe chipurile a nu mai puțin de 12 campioni PokerFest. În ciuda pandemiei de Coronavirus și a limitărilor aferente, am organizat 3 evenimente NetBet Open, am readus pe scena pokerului live românesc partenerii internaționali de la 888poker LIVE și am avut un succes nebănuit: peste 4.500.000 lei în premii acordate celor care au fost alături de noi la mesele de poker live.

Pentru 2022 vrem să revenim cât mai curând la normalul anterior ultimilor 2 ani de pandemie și pariem cu dârzenie pe relaxarea restricțiilor, mai exact pe ridicarea interdicției de a organiza evenimente după ora 22. Aniversarul de 10 ANI PokerFest România va avea loc între 27 si 31 ianuarie 2022 la Hotel Sheraton București, de lângă Piața Romană, alături de același partener anunțat initial: IPC Poker Tour. Locația este fostul hotel Howard Johnson, deloc străin evenimentelor de poker după fructuoasele colaborări pentru evenimentele PokerFest organizate acolo începând cu 2013.

Hotel Sheraton Bucuresti

Ne așteptăm ca rezoluțiile voastre pentru noul an să includă și câștigarea unui turneu de poker marca PokerFest. Dacă vă treceți în agendă festivalul nostru de la final de ianuarie, vom reveni cu detalii pertinente și mai multe informații la începutul noului an.

Așadar, să fie poker și să fie distracție – și la anul, și la mulți ani, ca până acum!