Programul NetBet Open și al sateliților LIVE, adaptat noilor restricții. Informații importante despre accesul la PokerRoom între 13 și 19 decembrie

După cum am anunțat ieri, PokerFest și NetBet Poker au decis să continue organizarea NetBet Open 13-19 decembrie la PokerRoom București. Programul evenimentului a fost însă schimbat și adaptat, ca urmare a noului interval orar 5-22 în care este permisă organizarea de evenimente publice în spații închise, dupa cum reiese de mai jos:

Amatorii de poker live vor surprinși de ora devreme de sfârșit de zi, ceea ce ne face să aducem câteva modificări orelor de start în zilele 1 ale Main Eventului de 550€ precum și structurii sateliților live. Așadar, sateliții live for fi în format turbo, cu o reducere pentru cei care se înscriu devreme (45€) și posibilitatea unui rebuy de 30€ pentru 15.000 fise. Vor fi garantate 10 bilete a câte 450€ dacă vor fi 35 de jucători înscriși înainte de start, 34-27 jucători: 7 bilete, 26-18 jucători: 5 bilete, 17-9 jucători: 3 bilete.

Fisele celor calificați din sateliții LIVE se vor pune la masă la începutul Main Eventului, indiferent dacă persoana calificată va fi sau nu prezentă fizic.

Pentru cei care prefera calificările online, nu uitați că ele se află în plină desfășurare pe poker.netber.ro, acolo unde astăzi și mâine de la ora 21:00 mai aveți șansa calificării direct la Main Event. Programul sateliților online poate fi regăsit aici.

În ceea ce privește accesul la PokerRoom, gazda uzuală a NetBet Open, conform normelor adoptate de Executiv, accesul la organizarea şi desfăşurarea activităţilor menţionate sau la activităţile cu publicul a operatorilor economici în cauză va fi permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Echipa PokerFest este pregătită pentru a facilita accesul tuturor care îndeplinesc aceste condiții iar testarea rapidă antigen va fi posibilă la fața locului pentru suma de 45 ron. Testul rapid va fi valabil 48 de ore. Testarea PCR NU va fi posibilă la fața locului.

Facem o ultimă precizare foarte importantă pentru pasionații pokerului live: fondul de premiere de 100.000€ garantat la Main Event va rămâne “în picioare”, indiferent de numărul jucătorilor la start.

Vă așteptăm în număr mare începând de luni 13 decembrie și vă urăm success maxim!