Sărbătoarea “PokerFest 10ANI” începe cu un festival de proporții la Sheraton Bucharest Hotel între 16 și 23 mai!

Forțați să amânăm festivalul de sărbătoare a 10 ani fructuoși pentru PokerFest România din cauza restricțiilor pandemice, iată-ne în sfârșit în prag de eveniment aniversar, cu multe suprize și promoții uriașe, programat pentru 16-23 mai la frumoasa locație Sheraton Bucharest Hotel.

Deși am împlinit 10 ani de existență anul trecut în octombrie, restricțiile impuse atunci pe perioada pandemiei ne-au făcut să fim precauți și să împingem momentul jubiliar mai târziu decât ne doream. Iată-ne însă la un pas de un festival ce se anunță uriaș, cu garantate mari, prezență internațională și promoții surprinzătoare atât pentru turnee cât și pentru numeroasele mese de cash-game. Ca de obicei, partenerii și prietenii noștri israelieni de la IPC Poker Tour și cei bulgari de la Smart Poker (noul lor brand despre care vom vorbi miercuri) ne vor fi alături și deja si-au anunțat suportul cu peste 100 de jucători din Israel și peste 50 din Bulgaria.

Istoria PokerFest, detaliată mai devreme aici, ajunge astel în al 11-lea an și, cu multă încredere și speranță, vrem să depășim numerele fantastice de la ultimul aniversar din 2019, unde garantatul Main Event a fost de peste 500.000€ și Alexandru „Sam” Arnăutu devenea campion PokerFest, încasând peste 70.000€ după un deal în 3.

Pentru cei interesați dar cu buzunare mai puțin adânci, am pregătit împreună cu partenerii online de la NetBet Poker România un program de sateliți fulminant, cu numerosi sub-sateliți zilnici pentru tichetele de 55€, cu sateliți principali săptămânali a cate 2 sau 3 intrări la Main Event unde se vor folosi acele tichete de 55€ și în ultima săptămână înainte de start, un MEGA satelit cu 30 de intrări de 550€ garantate. Ca o noutate de senzație, echipa lui Alex Crețu va acorda până atunci în FIECARE săptămână câte 15 vouchere de 55€, folosibile la sateliții online, la FIECARE eveniment „ACE events„. Ar fi bine să nu ratați evenimentele din această săptămână pentru ca vor fi 2 și este loc de premii fabuloase la care se vor adăuga 30 de vouchere de 55€ pentru participanții la aceste turnee la PokerRoom București.

Așadar, stați aproape și bifați notificările pentru canalele noastre de social media Instagram, Facebook si Facebook Group și bineînțeles pagina PokerFest.ro, unde vom reveni cu detalii importante despre programul festivalului, programul sateliților online, structura jocurilor de cash-game ce vor fi organizare, promoțiile pentru cazarea la locație sau în apropiere și altele.

Până atunci, vă lăsăm în compania mesei finale de la cel mai mare turneu organizat vreodată în România, PokerFest Aniversar 9 ANI – decembrie 2019.