Sezonul 4 “Midnight Poker TVshow” continuă joi 10 februarie cu episodul 20. Elena Ionescu revine ca invitat special!

Îndrăgita cântăreață Elena Ionescu revine la masa de joc a 888poker! Te poți califica alături de vedetele noastre în fiecare vineri de la ora 20:00 în clientul 888poker.ro!

Satelitul online de vineri 4 februarie a fost luat cu asalt de nu mai puțin de 267 de jucători și 6 norocoși au reușit calificarea pentru finala LIVE de joi 10 februarie la ora 14:00. Ei voi avea plăcerea de a se înfrunta la joc cu Elena Ionescu. Cunoscuta cântăreață are deja o experiență vastă la masa albastră de la PokerRoom, ea participând anterior la “Road To Las Vegas” în 2020 (locul 6) și anul trecut la “Midnight Poker” în mai 2021, unde a terminat pe același loc 6.

Suntem convinși că Elena își dorește o clasificare mai bună și suntem pregătiți de “artificii” la o nouă ediție a “Midnight Poker TVshow”. Ca de obicei, finala va fi transmisă în direct de la familiara locație PokerRoom București cu ajutorul echipei BOOFmedia și, bineînțeles, comentată live și cu cărțile la vedere de către Tudor Purice.

Toți cei 7 participanți sunt deja câștigători, premiile de 7.700$ oferite de 888poker fiind distribuite tuturor în funcție de poziția de final. Doar unul însă va fi campionul episodului 20 și câștigătorul check-ului de 3.000$ va fi anunțat vineri chiar aici, pe pagina noastră.

Nu uitați să adăugați data și ora în calendar: joi 10 februarie ora 14:00 LIVESTREAM pe canalul de YouTube al PokerFest România și paginile de Facebook PokerFest România, 888pokerRO și Holdem România. Dacă timpul sau programul nu vă permite la prânz, puteți vedea îndrăgitul show de poker live, în premieră la TV, de la ora 00:42 în aceeași noapte pe canalul B1TV.

 Vă urăm success și noroc la mese și vă așteptăm joi la o nouă trasmisiune!