Timișoara, următorul oraș unde se va ține o nouă ediție din seria 888 National Championship România.

Noua locație a clubului de poker timișorean Gentlemen s Poker Club va fi gazda evenimentului în perioada 4 -10 Iulie.

A doua etapă a campionatului național de poker continuă la Timișoara începând cu 4 iulie la mult iubitul club de poker din Banat Gentlemen s Poker Club localizat în centrul orașului în incinta grandiosului hotel de 5 stele Hotel Continental care satisface nevoile și celor mai pretențioși oaspeți.

Turneul promite cel puțin premii la fel de mari și distracție garantată ca precedentul din ediție încheiat cu succes la Iași unde Dan Căprian, câștigătorul Main Eventului cu 143 intrări, a adăugat rezultatelor sale suma de 10395Eur plus râvnitul trofeu.

După cum v-am obișnuit, pe 888poker România rulează un sistem de calificare tip Steps online pe 888poker.ro, cu sub-sateliți pornind de la 0$ și un satelit principal ZILNIC de la 23:30, de 33$ pentru un tichet de 350$ de intrare la oricare Main Event al etapelor rămase din Campionat ( Timișoara 4-10 iulie, Cluj-Napoca 8-14 august sau București 29 august – 4 septembrie).

Să nu uităm și de clasamentul jucătorilor participanți la Main Eventurile programate.  Punctele se vor acorda primilor 20 clasați, de la 1pct pentru locul 20 până la 20 de puncte pentru fiecare campion de etapă. De asemenea, cei care vor participa la TOATE etapele vor primi un bonus de 10 puncte! La final, liderul la puncte va primi titlul de Campion Național la Poker (Romanian National Poker Champion) și un premiu de la 888poker: TREI pachete la evenimentele #888pokerLIVE din 2023, cu o valoare estimată la peste 7.000$!

Fă-ți bagajele și vino cu noi la următoarea ediție 888National Championship România!

Programul etapei secundare: