Un scurt istoric a ultimilor 10 ANI și vești importante despre Main Event și participarea la festivalul aniversar PokerFest 2021!

Aventura PokerFest a început pe 21 octombrie 2011. Numerele de atunci la Timișoara nu ar impresiona astăzi (57 de participanți, doar 8.300€ la locul 1) dar consistența echipei PokerFest, organizarea de top, partenerii nenumărați care au contribuit de-a lungul anilor (IPC,  888, Unibet, NetBet, Pokerstars, etc) și pasiunea voastră pentru jocul de poker live ne-au adus aici, după zece ani cu amintiri frumoase, pe locul 1 în organizarea turneelor de poker live în Europa de Est și în topul organizatorilor din întreaga Europă.

sursa: ebihoreanul.ro

Anul acesta, după pauza cauzată de pandemie, iată-ne sărbătorind 10 ani de succes si perseverență. Totul se datorează în primul rând vouă, celor care ne-ați călcat pragul, și de aceea transparența și respectul pentru voi primează atunci când se fac planurile noilor evenimente. Astfel, avem câteva vești bune: IPC Poker Tour, din nou alături de noi, promite prezența a cel puțin 70 de jucători din Israel iar  prietenii noștri parteneri bulgari vor aduce un contingent de cel puțin 30 de pasionați ai pokerului live.

Veștile mai puțin bune sunt generate de condițiile impuse de restricțiile pandemice, care ne forțează să înlăturăm garantatul de 200.000€ al Main Eventului anunțat. Facem din nou precizarea că participarea este limitată doar celor care posedă certificatul verde de vaccinare anti COVID sau au dovada trecerii prin boala între 15 si 180 de zile la data înregistrării la festival. Testarea rapidă sau PCR nu va fi de ajuns pentru a vă permite accesul.

Zece ani de evenimente sunt greu de cuprins în câteva pragrafe așa că vă reamintim cele mai de succes evenimente organizate de PokerFest si partenerii:

Printre cele 53 de festivaluri sau turnee principale din cei 10 ani de existență PokerFest, organizarea PokerStars Festival in august 2017 a stabilit recordul absolut pe scena pokerului live românesc. Main Event PokerStars Festival era câștigat de Samuel Grafton, un cunoscut “pro” online și live, care îsi baga in buzunar nu mai putin de 118.000€ și trofeul de campion, asigurându-și partea leului din 706.560€, fondul de premii, record în continuare în România.  

Această performanță este îndeaproape urmată de festivalurile Unibet Open – 2018 Main Event cu aproape 600.000€ în premii, în 2016 Main Event – 585.000€ în premii, cele ale partenerului din Israel, aniversarea 8ANI a PokerFest cu IPC Tour – noiembrie 2019 Main Event cu 514.000€ fond de premii,  binecunoscutele 888poker LIVE – cel mai mare Main Event având loc în martie 2019 cu un fond de premii de 388.000€. Nu în ultimul rând, fantasticele NetBet Open, organizate frecvent în arenele locale de poker live, au avut cel mai de succes Main Event, cu premii totale de 147.500€, desfășurat în ianuarie 2019.

Nu putem spera decât la un nou record și alți 10 ani de succes, în care vom putea adăuga noi amintiri video și foto și împărți premii uriașe. Pe canalul nostru de YouTube puteți regăsi mese finale înregistrate integral, interviuri cu campionii PokerFest și nu numai, recapitulări și aftermovies de la toate evenimentele semnificative iar aici, pe pagina PokerFest, puteți să vă delectați atât cu articolele detaliate despre evenimentele trecute cât și cu o mulțime de fotografii profesionale.

Vă așteptăm în curând să ne treceți iar pragul la noul festival la Hotel Intercontinental 5* Bucuresti, între 27 octombrie si 1 noiembrie 2021, unde mesele de cash, turneu, voia bună  și atmosfera jovială vor fi susținute de echipa profesională a PokerFest România.

Iată și câțiva campioni PokerFest și partenerii:

Sam Grafton – campion PokerStars Festival Main Event 2017
Darius Neagoe – campion 888poker LIVE Main Event 2018
Dan Chisu – campion Main Event PokerFest-6ANI
Sam Arnautu – campion PokerFest & IPC Main Event – aniversar 8ani PokerFest/10ani IPC Tour