Victorie fără emoții pentru Dragoș Preda în debutul sezonului 5 al “Midnight Poker TVshow” unde invitat special a fost Sorin Constantinescu. Calificarea pentru episodul 2 astăzi la 20:00 pe 888poker!

Curtea de Argeș se poate mândri cu un titlu de campion „Midnight Poker TVshow” în urma victoriei repurtate de Dragoș Preda, inginerul silvic de 36 de ani. Sorin Constantinescu, invitatul special în episodul de ieri, a destins atmosfera cu succes dar un dram de ghinion i-a determinat ieșirea pe poziția 6.

Sezonul 5 a debutat cu o premieră și un invitat extra special, chiar liderul nostru aici la PokerFest, Sorin Constantinescu. El a onorat invitația 888poker de a destinde atmosfera și aduce un plus de distracție pe frunțile încrețite de competiția celor 6 calificați online. Unul dintre aceștia era chiar Calin Tatulea, calificat pentru prima dată în episoade consecutive.

În spatele regiei asigurate de echipa Boof Media, invitatul special a avut și un susținător aprig în postura lui Mirel Drăgan proaspăt întors din Portugalia, unde și-a adăugat în palmares un nou titlu de campion mondial la Kempo. Mirel, campion deja la Midnight Poker, a fost alături de comentatorul Tudor Purice și ce am aflat de la el puteți afla pe canalul nostru de YouTube, acolo unde se regăsește integral episodul difuzat ieri.

Eliminările în episodul 1 al sezonului 5 „Midnight Poker TVshow” nu au întârziat să apară. La puțin timp după prima oră de joc, Ionel Simion a fost eliminat pe 7 în mod dramatic, când setul lui de ași nu a rezistat la river draw-ului de culoare a craioveanului Robert Tone. Inginerul de 26 de ani avea să fie „călău” și pentru vedeta emisiunii, domnul Sorin Constantinescu, eliminând-ul pe poziția 6 practic într-un „flip” postflop. Câștigătorii acestui flip au fost însă cei prezenți la LIVESTREAM întrucât domnul Constantinescu a rămas până la finalul trasnmisiunii în cabina de comentarii și ne-a adus informații extraordinare despre viitorul pokerului live în România pentru anul în curs. Bineînțeles, așa cum promitea aici, cei $250 câștigați vor fi dublați cu generozitate și donați către o fundație caritabilă.

Chiar înaintea pauzei de la jumătatea emisiunii, proaspătul chip leader din Craiova, Robert Tone a mai făcut o victimă în Răzvan Morar, antreprenorul de 28 de ani întorcându-se la Drobeta Turnu Severin cu premiul de 500$ pentru poziția 5 de final. Eliminărea rapidă după pauză a lui Robert Latis din Baia Mare pe poziția 4 pentru 750$ a dat startul unui joc în 3 în care Călin Tatulea și Robert Tone au încercat să îi tină piept viitorului campion. Primul calificat în episoade consecutive Călin a trebuit însă să se mulțumească cu poziția 3 și 1.000$ iar Robert Tone a avut o bătălie fără speranțe la heads-up. Jocul bun dar și un pachet de cărți făcut parcă pentru el au fost decisive pentru Dragoș Preda și după 30 de minute el a fost cel care a ridicat victorios check-ul de 3.000$.

Episodul 2 continuă joia viitoare cu o invitată „de foc”, LARISS! Dacă vrei să joci cu ea ÎN DIRECT la masa finală 888poker de la PokerRoom pe 24 martie de la ora 14:00, tot ce trebuie să faci este să te califici în seara acesta la satelitul de 5$ cu 1.000$ GTD. Pe acesta îl găsești în clientul de poker www.888poker.ro, ca în fiecare vineri seara, de la ora 20:00. Primii 6 vor avea o experiență inedită alături de frumoasa cântăreață, despre care veți citi în articolul de luni.

Felicitări campionului Dragoș Preda și vă așteptăm la satelit!