Vino să îmbini plăcerea cu utilul la festivalul de cash game de la Bansko, Bulgaria, în weekendul 10-14 martie 2022!

În caz că vrei să te eliberezi de rutina zilnică și/sau a jocurilor live din țară, sau poate vrei să fugi un weekend la munte dar parcă ai juca și un poker, avem o ofertă excelentă pentru tine.

Partenerii noștri bulgari vor organiza între 10 și 14 martie 2022 la Bansko, cunoscuta și frumoasa stațiune montană la sud de București, un festival de cash game cu o numeroasă participare internațională.

Amatori din Grecia, Israel, Germania și bineînțeles, Bulgaria, sunt așteptați să facă deplasarea pentru 3 zile de ski și poker la mare altitudine. Dacă e să judecăm după succesul repurtat în toamna anului trecut la Golden Sands, acest festival e de neratat.

Atunci cand vrei vrea o pauză de la jocurile cu mize de la 1/3€, 2/5€ până la 25/50€, care vor fi disponibile aproape non-stop, pârtiile numeroase de ski și snowboard de la Bansko îți vor sta la dispoziție. Evident, prietenoșii noștri parteneri bulgari vin în întâmpinarea jucătorilor români cu un discount serios pentru cazare. Tot ce trebuie să faceți e să folosiți codul special „ROPokerplatinum2022” atunci când vă rezervați camerele la Hotelul Platinum din Bansko.

Îți urăm succes și fir întins la cote înalte!